Ariel

Nyttige lenker

Tilbake
Dato:
03.06.2018     
Tid:
10:00
Sted:
Coop Klæbu
Adresse:
Ljosheimvegen 2, 7540 Klæbu, Norge
Kontaktperson:
Tommy Johansen,Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Nettside:
https://www.facebook.com/events/171472797003807/

Inviterer til et HELT uformelt lite vårslepp for Tempo mopeder og motorsykler søndag den 3/6-18. (Andre Veteranmopeder og MC`r som egentlig gjerne skulle ønske at de faktisk var en Tempo er og velkommen til å delta, men dette er i utganspunktet lagt opp som et løp med lav hastighet og mye blårøyk i motbakkene ;-) ) Oppmøte, søndag 3/6 kl 10:00 ved Coop i sentrum av Klæbu for registrering og informasjon.

Felles kjøring etter en rundløype som bringer oss rundt i Klæbu og nabokommunen Stor-Klæbu (les Trondheim), rundt 60 km totalt  Planlegger flere innlagte stopp på veien og obligatorisk kafferast med kok-kaffe og primus.

 "Målgang" i sentrum igjen en gang utpå ettermiddagen.. :-)

Tenker helt uformelt og hygelig treff og kjøretur for alle Tempo interesserte i trøndelag (og fra lengre unna om dere har lyst å komme :-) )

Jobber med muligheten til å kanskje ordne felles mat (Pizza) og slikt på Lysklett Grendahus etter målgang men kommer tilbake med mer info her etterhvert.

Målet er en hyggelig dag, kjørering, to-taktsolje, blårøyk lyd og sykkelprat.

Håper så mange som mulig har lyst å være med på en morsom tur langs flotte veier. :-)